VIP Vervoer

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt kunt u gebruik maken van onze VIP-services, speciaal voor die ene klant of groep, op maat gemaakt, naar uw eisen en wensen.

Of het nu gaat om een belangrijke zakenrelatie, eens goed uitpakken tijdens een feestje, comfortabel vervoerd worden naar en van een luchthaven.
Wij rijden al jaren voor vaste opdrachtgevers die kunnen bouwen en vertrouwen op onze dienstverlening waarvan adequaat, veiligheid, vertrouwen en plichtsgetrouw de kernzaken zijn, we weten wat er op het spel kan staan. Ook worden wij vaak ingeschakeld voor VIP en zakelijk vervoer voor bedrijven uit de Petrochemische industrie die wereldwijd actief zijn. Heeft u wel eens nagedacht dat een buitenlandse afspraak of personeel die aan het werk gaat in het buitenland goedkoper en effectiever vervoert kan worden per (aangepaste) voertuig als per vliegtuig? Denk aan de reistijd van en naar de luchthaven van vertrek en aankomst, de vliegtickets van bv 8 personen, de wachttijd op het vliegveld en de vaste vertrektijden van de vliegtuig.
Bij ons bent u flexibel in uw reisschema en wij brengen u of uw personeel uitgerust op de plek van bestemming, informeer eens naar deze zakelijke VIP-service.

© 2019 Comtax taxivervoer Emmer-Compascuum / Emmen

Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Algemene voorwaarden - Colofon

VIR CCV TX-keurmerk DVG